Op reis - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Markus & Mary Flick - WaarBenJij.nu Op reis - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Markus & Mary Flick - WaarBenJij.nu

Op reis

Door: Mary & Markus

Blijf op de hoogte en volg Markus & Mary

18 April 2006 | Nederland, Amsterdam

Beste vrienden en familie,

Langs deze weg willen we iedereen hartelijk danken voor alle telefoontjes, kaarten, brieven, bloemen, cadeautjes maar in het bijzonder ook voor alle berichten die we via onze persoonlijke emailadressen hebben binnen gekregen en natuurlijk ook via onze weblog waarbenjijnu.
Ontzettend leuk allemaal: het doet gewoon zo goed om te weten dat jullie met ons meereizen. Jammer alleen dat we met z’n 2’en zijn want anders hadden we wat overbaggage kunnen spreiden over de groep… het zal wel weer een spannende affaire worden met de incheck-dames en –heren op Schiphol!
Hoe dan ook zullen we ons best doen de website uo-to-date te houden, dus meteen de eerste dag in Bangkok op zoek naar een internetverbinding (op dit moment is niet bekend of op ons logeeradres internet aanwezig is…).

De tuin is aangehakt, het gras geminimaliseerd, alle planten en potten voorzien van plantenvitamientjes, de vissen een extra handje visvoer en nu mag de natuur z’n best gaan doen. Nu staat alles nog in prachtig lentegroen en volgende maand als we terug zijn dan hopen we nog het laatste stukje van deze frisse lentekleuren en geuren mee te maken. We kijken er naar uit.

Hoe het in Bangkok is gesteld met het weer? Nou ja, zweuuiten bij zo’n 38 graden. Warm en vochtig. Vinden we ook wel weer wat op, al was het maar om verkoeling te zoeken in goed gekoelde Plaza’s en Malls. En op z’n tijd (dat is dus aan de lopende band) ff zitten en genieten van overheerlijke Thaise hapjes en snapjes.

Waar zou Jadethabud nu aan denken? Zou hij dromen van twee grijzen uit het westen? Wij gaan zo direct slapen, tegelijkertijd wordt hij alweer gewekt door de eerste zonnestralen en de hitte van een nieuwe dag. Zomaar een woensdag in april, aftellend op weg naar een volgende maandag in april, als niets meer is als vanouds en veel gaat veranderen in dit nog zo korte maar oh zo volle leventje.

We sluiten af voor vandaag. Voor nu welterusten en tot in Thailand!

Met zonnige en warme lentegroet,
Markus en Mary

• 18 April 2006 - 22:29

Tante Corry, Oom Frans En De Kinderen:

We hebben de foto van jullie zoon gezien en onze reactie is gefeliciteerd met jullie zoon en we zijn blij dat jullie nu ouders worden. Hij ziet er leuk uit, hij zou een pinter jongen worden. Veel geluk met de opvoeding en dat jullie gezamenlijk met z'n drieen een goede en een mooie toekomst hebben.

• 18 April 2006 - 23:00

Fede & Jim:

Hello lovely parents finally a great picture of both and you look so happy !!! Even I could not understand your message can tell from the spark in your eyes that you are ejoying every second before you hug your son
    Following your days,
    Fede & Jim
    Philadelphia
    USA

• 18 April 2006 - 23:11

Franklin Kraus:

Hoi Mary en Markus. Een mooie reis toegewenst. Veel succes en vooral ook plezier in het aankomend ouderschap. Ik blijf jullie volgen. Liefs

• 19 April 2006 - 05:44

Robin&Patty:

We lezen met veel plezier jullie belevenissen/verhalen en zien erg uit naar jullie thuiskomst met jullie wereldwonder.
    Geniet! Wij leven met jullie mee
    Liefs

• 19 April 2006 - 08:25

Joeke En Patrick:

Jullie stralen inderdaad op de foto! Mooooi! Heel veel plezier en succes. Geniet van elk moment. groeten.

• 19 April 2006 - 14:12

Petra&Paul&Xanne&Guusje:

Hallo lieve vrienden, zoals beloofd een berichtje.Wat was het weer een mooi moment op Schiphol. Ik hoop als jullie dit lezen dat jullie een voorspoedig reis hebben gehad.Geniet ervan de komende dagen want het zijn de laatste van jullie 2-en.Niet stressen, lief zijn voor elkaar en vooral leuke dingen doen zodat de tijd snel voorbij gaat.Wachten kan erg lang duren, zei zij uit ervaring!Wij leven enorm met jullie mee. Ik had de neiging om mee te gaan met de meiden maar dat kan natuurlijk helaas niet.Lieve lieve vrienden heel veel groetjes en tot morgen.Wij tellen voor jullie af.XXXXXXX

• 19 April 2006 - 15:26

Nelleke Flick:

Lieve Markus en Mary,

Doordat wij de sleutel van ons huis hebben gekregen is jullie vertrek en het bericht dat jullie een zoon krijgen langs ons heen gegaan. Uiteraard van harte gefeliciteerd! Beter nieuws konden wij niet ontvangen. Nu de grote en belangrijke vraag wanneer komen jullie weer op schiphol aan zodat wij jullie kunnen verwelkomen? Wij gaan jullie vanaf heden volgen. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Liefs Nelleke en Hans

• 19 April 2006 - 18:03

Nicky Verburg:

Lieve Markus en Mary,
    Naar al die jaren wachten - is het zover ! Kan zelf bijna niet geloven. Mary waar zijn al die jaren voorbij gegaan dat wij zaten in mijn zaak over adoptie te praten. Inmiddels zijn Jap en ik twee chinese parels verder ! en jullie een zoon - mooie he.
    Toen ik naar huis rij moest ik nog wat tranen wegpinken hoor.
    Fijn dat wij mochten erbij zijn bij jullie afscheid van ochtend ! Is altijd bijzonder.
    Zorg goed voor elkaar en wij houden heel vaak contact !
    Love you both,
    Nicky

• 19 April 2006 - 19:46

Karin Jolie:

Dat gras komt wel goed,hoor! Maar die twee grijzen uit het westen, zie ik toch anders hoor!
    Spannende tijd, hopelijk hebben jullie een goede reis.
    Vele lieve groetjes, Karin

• 19 April 2006 - 19:46

Tanja:

Lieverds, ik hoop dat jullie een goede reis hebben gehad.Ik hoop dat alles voorspoedig verloopt.Ik denk aan jullie . Tot 14 Mei op Schiphol.

Dikke kus Tanja

• 20 April 2006 - 12:21

Tim&Monique:

Mijn M&M: Voel, geniet, beleef, herinner, geef, leef!