Verzoekje
Door: Mary
Blijf op de hoogte en volg Markus & Mary
10 Mei 2006 | Thailand, Bangkok
Vanmiddag krijg ik te horen of ik al vanavond of (meer waarschijnlijk) in de loop van donderdag uit het ziekenhuis word ontslagen. In ieder geval heb ik vanochtend mijn eerste kopje lauwwarme water mogen drinken: het smaakte als champagne, na drie dagen droog te hebben gestaan.
Nu mijn verzoek:
Aan allen die ons op Schiphol willen komen verwelkomen (en ik kijk naar jullie uit!): geef (voor zover nog niet gebeurd) svp aantallen+namen (volw/kinderen) door aan Rick Kraus = ceremoniemeeester (indodeze@quicknet.nl). Graag voor woensdag 10mei06 @ 18:00 uur (NL tijd).
Tot spoedig!
Sawadee!
10 Mei 2006 - 06:16
Robin, Patty En Kids:
We zijn blij dat je zo goed herstellende bent en dat je naar leuke dingen kunt uitkijken. We kijken erg uit naar zondag dat we jullie gedrielijk (weer) zien.
Liefs -
10 Mei 2006 - 06:28
Monique Funari:
Lieve Mary,dank je voor het inspreken,heerlijk je stem even te horen!Ik weet alleen nog steeds je gsmnr niet!(gaf geen nr)En gelukkig gaat het beter met je!Lieve Mary,Markus en Zapp gelukkig is het SNEL zondag,veel liefs. -
10 Mei 2006 - 07:27
The Brouwers:
We zijn blij dat het weer een stuk beter gaat met je en hopen dat de vlucht niet te vermoeiend is en goed gaat. Tot zondag !
Amanda-Putri & Sian (papa is helaas verhinderd) -
10 Mei 2006 - 07:58
Monique & Tim:
Ha Mary,
Ik hoop dat je snel weer helemaal de oude bent (wat een gedoe toch allemaal!).
Tot gauw,
T&M -
10 Mei 2006 - 21:56
Jan, Marianne En Noah:
Wat heerlijk dat die dingen nu lekker geregeld zijn...
Rustig aan daar en een pluim voor die familie Pramote...heerlijk hoor zo'n achterban.
Mary sterkte met het aansterken..zal zeker niet mee vallen als je eenmaal uit het ziekenhuis bent...dan merk je pas echt waar je allemaal doorheen bent gegaan. Jij, Markus..heel veel sterkte met alles en we hopen jullie zondag te zien. Vergeef Jan z'n wellicht ietwat slaperige hoofd...want hij komt uit de nachtdienst....het zal nog aanpoten zijn om op tijd te komen.
Liefs, de westerhofjes