Our son's name: ZAPP - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Markus & Mary Flick - WaarBenJij.nu Our son's name: ZAPP - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Markus & Mary Flick - WaarBenJij.nu

Our son's name: ZAPP

Door: Markus

Blijf op de hoogte en volg Markus & Mary

21 April 2006 | Thailand, Bangkok

Too little time to write, too much happiness to kill time behind a keybord, too tired to write a novel: we are glad to announce the name of our son whom we have met and who stays in our heart from this day on till who knows when.
Zapp is his name. Zapp Jadethabud Somboon Flick. We love you, we'll care you wherever you go (well, ...).

• 21 April 2006 - 16:04

Fam. Van Der Veen:

Quite an unique name!

Glad that u'r so thrilled.

Love

• 21 April 2006 - 17:40

Loet Zeeman:

Wat hebben jullie een prachtige uitstraling, gevuld met liefde.
    Ik krijg er zelf een big smile van. ZAPP, de een is al en al is een. Wauw!
    Prachtige zielen zijn jullie bij elkaar.
    Maak een anker van dit gelukzalig gevoel.
    Een loving chi-veld.
    Liefs.

• 21 April 2006 - 18:21

Jan Marianne En Noah:

niets schrijven alleen maar kijken en zien dat het jullie van alle kanten past.
    Lieve Zapp, je bent prachtig!!
    liefs, J,M&N

• 21 April 2006 - 18:53

Paul&Petra&Xanne&Guusje:

Wat geweldig!.Paul en ik hebben eventjes een traantje weggeveegd.Wat geweldig om te zien hoe goed Zapp is voorbereid op zijn nw pappa en mamma!!!Jullie geluk kan niet meer stuk.Wij moeten steeds naar jullie foto's kijken. Gisteren nog zo ver weg en nu zo dichtbij. Lieve vrienden geniet van elk moment want hier hebben jullie het de afgelopen 6jr voor gedaan!! Alle jonge chinese dames staan voor deze mooie jongen in rij!Heel veel liefs van ons allemaal.

• 21 April 2006 - 19:21

Tanja:

Wat een leuke naam. Lekker kort en krachtig.

Kus Tanja

• 21 April 2006 - 19:30

Fam. R. Kraus, Hoofddorp:

Wat een vrolijke jongen om te zien! Leuk om te zien dat hij zo blij is om jullie te zien. Nog veel plezier met z'n drietjes en tot gauw!

Tamiya/Revell/Desirée/Rick

• 21 April 2006 - 19:50

Thijs Rijsbergen:

Wat een geluk en mooie emoties in jullie uitingen! In deze harde en gejaagde wereld altijd weer mooi om te lezen.
    Ik wens jullie alle geluk met ZAPP en zien er naar uit dat hij bij ons belletje komt trekken en als hij niet snel genoeg is een Hollandse koude plens water over z'n bast te krijgen......

• 21 April 2006 - 20:35

Jim & Fede:

Zapp welcome !!!!

We see you all three had a very emotional day, looking at pictures and learning to know each other.
    Loved the picture with Zapp leaning almost sleeping on Mary's chest and Zapp and Daddy Markus looking very concentrated on some pictures.
    You all look so happy.
    All our love
    Fede & Jim

• 22 April 2006 - 05:20

John Koopman:

Congratulations Mum and Dad...Zapp has a bright future ahead of him with losts of love, warmth, guidance and GOOD FOOD !
    Love from John in DXB

• 22 April 2006 - 11:58

Mely:

Geweldig een Zoon, wat een handsome kid.
    Ik ben zo echt blij voor jullie. Ik kreeg gewoon een brok in mijn keel.
    Geniet van jullie zoon zoals ik met nijn dochters,

Regards Mely,

Natalia Fabienne