Mary is uit het ZH
Door: Markus
Blijf op de hoogte en volg Markus & Mary
11 Mei 2006 | Thailand, Bangkok
Bij EVA Air zijn de stoelen inmiddels herbevestigd, alhoewel het telefonisch niet is gelukt om een betere stoel voor Mary te regelen. Wellicht dat we daar wel in slagen bij de check-in op het vliegveld.
Morgen is er nog contact met de ziektekostenverzekering in Nederland die haar instemming moet verlenen aan Mary om een vliegreis te ondernemen. Dat komt vast goed!
Verder vandaag afwacht-rust, dampende klamme rust-rust. Morgen gaan we de stad in om te shoppen, en te eten, en te toasten, en met elkaar te zijn. Heerlijk om Mary weer in de buurt te hebben (zeker zolang ik niet hoef te relativeren, zolang ik nog geen afstraffing of correctie van de grande-dame heb gehoord, maar weest gerust, dat moment komt dichterbij, zo zeker als Mary weer op stoom komt...).
11 Mei 2006 - 08:52
Jeanine:
Fijn dat je weer opgeknapt bent Mary! Alvast een goede terugreis gewenst.
11 Mei 2006 - 09:14
Marianne En Edwin:
Jeetje.....
Wel erg afgevallen Mary..(:/
Goede reis terug en voorlopig eens lekker uitrusten! -
11 Mei 2006 - 09:53
Fam. Van Der Veen:
Puji TUHAN!
PS:
So cruel, Markus, to show all that delicious fruit, knowing that it is virtually impossible to get such good stuff overhere (at a reasonable price). However, you're forgiven, due to the circumstances ;-) lov'ya & yr lovely family. Take it easy and relax, enjoy the last couple of days in BKK. -
11 Mei 2006 - 11:15
Ceciel & Kids:
Fijn om te weten dat je weer uit het ziekenhuis bent. Wij wensen jullie een hele goede reis terug en geniet nog van die laatste dagen. En ja Markus als je een afstraffing krijgt zal je die wel verdiend hebben (haha). -
11 Mei 2006 - 11:36
Denysen Karin:
Fijn dat je uit het ziekenhuis bent. De papieren zijn rond. Geniet nog maar fijn van elkaar de laatste dagen.
Wij hopen jullie zondag te zien op het Damveld.Alles is daar prima in orde.
Veel liefs Denys en Karin -
11 Mei 2006 - 14:28
Marianne:
Geniet nog even van het shoppen het fruit en het lekkere eten ( als je dat mag) extra hete tom yammmmmmmm tot zondag -
11 Mei 2006 - 18:26
Charlotte:
Wat heerlijk dat je er weer uit bent Mary! En je ziet er ook al weer stralend uit op de foto's! Niet te geloven! Fijn....! Tel maar lekker af! Brengen jullie ook verslag uit van jullie aankomst op Schiphol voor diegenen die er niet bij kunnen zijn? Zou ik heel fijn vinden! Liefs Lot -
11 Mei 2006 - 18:44
Mike En Jen:
Wat fantastisch dat mary al weer uit het ziekenhuis is ontslagen. We moeten zeggen, ze ziet goed uit op de foto's. Aankomst op schiphol was errugh geweldig en emotioneel. Verder gaat het hier thuis allemaal (waarschijnlijk....voorlopig hahaha)gesmeerd. "Hun" doen het erg goed. Nog fijne laatste dagen in het "aangename"thailand.Dikke kus en knuffels voor iedereen!!!!
Groetjes uit een "aangename" Heemskerk -
11 Mei 2006 - 19:36
Thea:
Hartstikke mooi dat Mary weer uit het ziekenhuis is.
Goede reis terug!
Gerrit-Jan, Thea, Tonke en Mynthe van de Pol -
11 Mei 2006 - 20:48
Ronnie, Bas, Siebe, Lieke En Marjolein:
Hoi hoi,
Fijn dat het weer beter met je gaat , Mary.
Een hele goede terugreis toegewenst.
En dan met z'n drietjes genieten .........
Groetjes, Ronnie, Bas, Siebe, Lieke en Marjolein -
11 Mei 2006 - 21:34
Erik, Lieke, Libin En Yue:
Hoi Markus, Mary en Zapp,
Wat een hectiek voor jullie en wat fijn dat Mary weer uit het ziekenhuis is. Geniet nog even met jullie drietjes deze laatste dagen in het vaderland van jullie zoon. En wij wensen jullie een hele voorspoedige terugreis toe met een geweldig onthaal op Schiphol. Na ons Zeeland-reunie-weekend lezen we graag terug hoe het is geweest!
Veel groeten.
11 Mei 2006 - 22:22
Diana:
Lieve Mary,
Wat kan er in een paar dagen tijd toch een hoop gebeuren. Mijn internet lag er weer eens uit en ik schrok mij dan ook een hoedje toen ik jullie berichten las. Zorg goed voor jezelf, een goede terugreis gewenst en tot zondag op Schiphol. Dikke kus. -
12 Mei 2006 - 07:23
Irene:
Lieve Mary, Markus en Zapp.
Wat fijn dat Mary weer uit het ziekenhuis is. Dat moet een enorme opluchting zijn! Nu kan alles alleen nog maar beter gaan. Het uitzicht om weer naar huis te gaan zal Mary er alleen maar meer toe bewegen om, hoe dan ook, die stoel in het vliegtuig te bezetten.Ik wens jullie een goede reis naar huis. En geen obstakels meer!
Liefs,
Irene -
12 Mei 2006 - 12:57
Inge En Jan Willem:
lieve mensen, geniet van de laatste dagen en zorg dat jullie met z'n drietjes er toch nog een paar fijne dagen van kunnen maken wij hopen tot gauw -
12 Mei 2006 - 13:21
Vonkjes:
Fijn dat het weer beter met je gaat Mary!
Wij wensen jullie een hele goede terugreis en tot spoedig ziens!
13 Mei 2006 - 13:51
Tanja:
Fijn te horen dat je weer uit het ziekenhuis bent.
Tot zondag !!
Ik droom zelfs van jullie gezinnetje.!!